Personvern

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22.4″ background_image=”https://www.knowyourmobile.com/wp-content/uploads/2019/04/banner-news.jpg” custom_padding=”100px||100px |” z_index_tablet=”500″ bb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”øverste_venstre” background_repeat=_”repeat” _”i”0dress ”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”HEADLINE” _builder_version=”3.27.4″ header_font=”|600||||||” header_text_align=”left” header_text_color=”#ffffff” header_font_size=”35px” z_index_tablet=”500″ _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Personvern

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22.4″ bb_built=”1″ _i=”1″_1″versjon=”3.25″ ″versjon=”_p_adr. ”0″ _i=”1.0″ _address=”4″][et_pb_column type=”4_3.25″ _builder_version=”0″ custom_padding=”|||” _i=”1.0.0″ _address=”3.29.3″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text module_class=”privacy-text” _builder_version=”2″ header_700_font=”|2||||||” header_22_font_size=”2px” header_1.3_line_height=”3em” header_600_font=”|3||||||” head_20_font_size = "3px" header_1.3_line_height = "500em" z_index_tablet = "0" hover_enabled = "0" box_shadow_horizontal_tablet = "0px" box_shadow_vertical_tablet = "40px" Box_shadow_blur_tablet = "0px" Box_shadow_spread_Tablet = "0px" _i = "1.0.0.0" _ADDRESS = "XNUMX XNUMX"]

Sist oppdatert oktober 2018.

Introduksjon og generelle vilkår

Hvem er vi

Hvilke data vi samler inn

Hvordan vi bruker dataene dine

Hvordan vi holder dine personlige data sikre

Hvem vi deler dine personlige data med

Hvor lenge vi oppbevarer dataene dine

Personopplysninger - Dine rettigheter

Kontakt vårt personvernteam

Endringer i disse retningslinjene for personvern

Introduksjon og generelle vilkår

Dette dokumentet (“Personvernregler”), i kombinasjon med retningslinjene for informasjonskapsler og konkurransereglene utgjør vår forpliktelse til å beskytte personlig informasjon vi har om våre kunder, potensielle kunder, abonnenter på nyhetsbrev, konkurrenter, nettstedbrukere eller andre registrerte hvis personopplysninger vi har. Personlig informasjon som beskrevet i denne policyen behandles av RPGEE Media LTD ("Vi", "våre", "oss", "RPGEE Media LTD"). Du kan finne ut mer om oss ved å besøke knowyourmobile.com/about-us. I tilfelle en del av RPGEE Media LTD enten blir solgt eller går i mottak, forbeholder vi oss retten til å fortsette å dele dataene dine med tredjeparter i samsvar med de siste preferansene du har oppgitt. Du vil bli informert dersom det skulle skje eierskifte, og den nye eieren vil administrere dine preferanser for personlig informasjon.

Reklame.

Dette nettstedet er tilknyttet CMI Marketing, Inc., d/b/a CafeMedia ("CafeMedia") for å plassere reklame på nettstedet, og CafeMedia vil samle inn og bruke visse data til reklameformål. For å lære mer om CafeMedias databruk, klikk her www.cafemedia.com/publisher-advertising-privacy-policy

Vår forpliktelse til deg

Vi er forpliktet til å administrere og ivareta dine personlige opplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning og beste praksis. Vårt mål er å være ansvarlig, relevant og sikker når du bruker dataene dine. Når du gir personlig informasjon, behandler vi denne informasjonen i samsvar med denne personvernerklæringen. Vi vil behandle personopplysningene du har gitt oss for å drive og administrere virksomheten vår, slik at vi kan gi deg den mest hensiktsmessige markedsføringen, informasjonen, tjenesten og produktene og gi den beste og sikreste opplevelsen. Dette er det vi anser som våre 'legitime interesser'. Vi prøver til enhver tid å holde dataene dine nøyaktige og sikre, og å respektere dine datapreferanser med hensyn til mottak av direkte markedsføring, f.eks. Postkommunikasjon, e -post, mobilmeldinger og telefonsamtaler.

Vi driver nettsteder som kan inneholde hyperkoblinger til nettsteder som eies og drives av tredjeparter. Disse tredjeparts nettstedene har sine egne retningslinjer for personvern, og vil også sannsynligvis bruke informasjonskapsler, og vi oppfordrer deg derfor til å gå gjennom dem. De vil styre bruken av personlig informasjon du sender inn når du besøker disse nettstedene, som også kan samles inn av informasjonskapsler. Vi påtar oss intet ansvar eller ansvar for personvernpraksisen til slike tredjeparts nettsteder, og din bruk av slike nettsteder er på egen risiko.

Vi kan bruke tredjepartsleverandører for å tilby deg en del av tjenesten. I noen tilfeller kan disse leverandørene være basert i land utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet hvis lover gir en annen standard for beskyttelse av dine personlige opplysninger enn det som er gitt i henhold til britisk lov. Under slike omstendigheter:

Hvis du vil ha mer informasjon om den spesifikke mekanismen, som brukes av oss når du overfører dine personlige data fra EØS, kan du kontakte: [e-postbeskyttet]

Dine personopplysninger vil ikke bli offentliggjort til statlige institusjoner og myndigheter, bortsett fra hvis det kreves ved lov eller annen forskrift. Før vi gir ut data på dette grunnlaget, vil vi sikre at informasjonen blir gitt til en ekte og behørig autorisert undersøkelse.

Vi forbeholder oss retten til å revidere eller endre denne personvernerklæringen når som helst for å gjenspeile endringer i vår virksomhet eller endringer i loven. Når disse endringene er betydelige, vil vi prøve å sende e -post til alle våre registrerte brukere for å sikre at de blir informert om slike endringer. Det er imidlertid ditt ansvar å sjekke denne personvernerklæringen før hver bruk av nettstedet.

Hvem er vi

RPGEE Media LTD er et uavhengig britisk forlag som spesialiserer seg på forbrukerteknologi.

Hvilke data vi samler inn

Når du sender oss informasjon, snakk med oss ​​over telefon, send inn et elektronisk skjema eller når du besøker et av nettstedene våre, kan vi samle inn både personlige og pseudonyme data om deg.

Data du gir oss

Barnas data

Data vi kjøper fra en tredjepart

Data vi samler inn gjennom din bruk av nettstedet vårt

Når vi snakker om personopplysninger mener vi all informasjon som kan identifisere deg som et individ, for eksempel navn og postadresse. Pseudonyme data identifiserer deg ikke som person, men de kan brukes samlet, for eksempel når du deltar i en undersøkelse eller når vi analyserer publikumsinteraksjon med våre produkter og tjenester.

Data du gir oss

Når du deltar i, får tilgang til, kjøper eller registrerer deg for noen av våre tjenester, aktiviteter eller onlineinnhold, for eksempel abonnementer på magasiner, nyhetsbrev, konkurranser eller arrangementer, mottar vi personlig informasjon om deg. Dette kan bestå av informasjon som navn, e -postadresse, postadresse, telefon eller mobilnummer, samt informasjon samlet om din bruk av våre tjenester (for eksempel når du går inn på nettstedene våre og hvor lenge du bor på dem).

Barnas data

Hvis du er forelder eller foresatte til et barn under 13 år ("Barn" or “Barn”), og har gitt oss informasjon som tilhører et barn, og ved siden av barnets opplysninger kan vi også behandle begrensede personopplysninger om deg, slik at vi kan registrere ditt samtykke til å lagre, behandle og bruke denne informasjonen om barnet for å oppfylle tjenesten du har kjøpt eller registrert deg på deres vegne. Vi kan bruke kontaktinformasjonen din til å kommunisere med deg om barnets bruk av disse produktene eller tjenestene. Vi vil aldri bevisst sende markedsføringskommunikasjon til et barn under 13 år. Hvis du mener at vi har samlet inn personlig informasjon om barnet ditt uten ditt samtykke, kan du kontakte oss på [e-postbeskyttet] og be om at vi fjerner informasjon om barnet ditt.

Data vi kjøper fra en tredjepart

Vi kjøper av og til data fra tredjepartsleverandører. Dataene vi kjøper er først og fremst forretningsdata. Forretningsdata kan inkludere, men ikke være begrenset til, en forretnings -e -postadresse, tittel på virksomhet og postadresse for virksomheten. Et slikt kjøp kan føre til at du mottar kommunikasjon fra RPGEE Media LTD angående din virksomhet eller forretningsinteresser uten at du har gitt informasjonen din direkte til oss. Vi fører klare opplysninger om dataleverandørene og gir et avmeldingsalternativ ved hver kontakt. Send en e -post hvis du har spørsmål angående bruken av forretningsdata vi har om deg [e-postbeskyttet]

Data vi samler inn gjennom din bruk av nettstedene våre

Vi kan samle inn informasjon om hvordan du bruker våre nettsteder eller annet innhold online, og enheten (e) du bruker for å få tilgang til tjenestene. Dette inkluderer å samle unike elektroniske identifikatorer som IP -adresser, som er tall som unikt kan identifisere en bestemt datamaskin eller annen nettverksenhet på internett. Anonyme data vil bli registrert med det formål å rapportere webtrafikkstatistikk, annonseklikkninger og/eller andre aktiviteter på nettstedene våre. Vi kan motta informasjon om deg fra tredjeparter vi kan samarbeide med gjennom bruk av informasjonskapselsteknologi for å tilpasse reklame for varer og tjenester (se online Advertising nedenfor for mer informasjon) For å velge bort å motta annonser som er tilpasset dine interesser av våre partnere, kan du besøke European Interactive Digital Advertising Alliance på http://youronlinechoices.eu/

For detaljert informasjon om informasjonskapsler vi bruker, se Informasjonskapsler og hvordan vi bruker dem så vel som vår Regler cookie.

Hvordan vi bruker dataene dine

Vi kan bruke informasjonen du deler med oss ​​og informasjonen vi samler inn gjennom din bruk av nettstedene våre på måtene beskrevet nedenfor og som beskrevet på tidspunktet for fangst.

Konkurranser og loddtrekninger

nyhetsbrev

hendelser

Tidsskriftabonnement

Kunde service

Forskning

Direkte markedsføring

Legitim interesse

Informasjonskapsler og hvordan vi bruker dem

Analytics

online Advertising

Lenker til tredjeparts nettsteder

Bruker nettstedene våre fra utenfor Storbritannia

Konkurranser og loddtrekninger

Vi vil bruke detaljene du har delt for å administrere ditt bidrag til en konkurranse eller premietrekning. Dette kan inneholde navn, e-postadresse og telefonnummer. Vi skal bruke slik informasjon for å varsle deg om du er vinneren. Dine data vil bare oppbevares i konkurranseperioden, og vil ikke bli lagt til noen markedsføringslister med mindre du har samtykket til dette, og vil bare bli delt med en tredjepart der de ble navngitt på tidspunktet for datafangst og du uttrykkelig godtatt deling av dataene dine eller der de er en tredjepart som vi har utnevnt til å administrere levering av premien din. Ytterligere detaljer knyttet til konkurranser og loddtrekninger finner du her.

nyhetsbrev

Vi vil bruke detaljene du har delt for å sende deg nyhetsbrevet du abonnerer på. Vi vil ikke legge dem til noen markedsføringslister, med mindre du har samtykket til dette. Vi gir deg en måte å melde deg av på hvert nyhetsbrev vi sender til deg. Detaljer du deler med oss ​​for å abonnere på nyhetsbrev vil aldri bli delt med en tredjepart.

hendelser

Vi vil bruke detaljene du har delt for å administrere registreringen og oppføringen av arrangementet vårt. Dette kan inkludere kontakt via telefon, e -post, SMS og post med informasjon om arrangementet du har registrert for å delta. Dine data vil ikke bli lagt til noen markedsføringslister med mindre du har samtykket til dette, og vil bare bli delt med en tredjepart der de ble navngitt på tidspunktet for datafangst og du eksplisitt godtok deling av dataene dine eller der de er en tredjepart som vi har utnevnt til å administrere leveringen av arrangementet.

Tidsskriftabonnement

Vi vil bruke detaljene du har delt for å administrere abonnementet på magasinet vårt, som inkluderer å sende bladet, administrere tilgang til en hvilken som helst digital versjon, ta sikre betalinger, for å oppfylle enhver gave som ble tilbudt på kjøpstidspunktet, for å håndtere enhver kunde forespørsel du måtte ha og for å kontakte deg via telefon, e -post, SMS og post med informasjon om bladabonnementet ditt. f.eks. å varsle deg om utløpsdatoen for abonnementet ditt, at en levering til deg kan bli forsinket eller minne deg om et passord eller varsle deg om oppdateringer av våre retningslinjer for personvern, Cookies retningslinjer or Vilkår for bruk. Dine data vil ikke bli lagt til noen markedsføringslister med mindre du har samtykket til dette, og vil bare bli delt med tredjeparter der vi har utnevnt dem til å administrere spesifikke aspekter ved bladabonnementet ditt.

Kunde service

Vi vil bruke informasjonen du gir til å levere kundetjenester knyttet til kjøpet ditt og til å svare på forespørsler eller forespørsler du sender til oss. Dine data vil ikke bli lagt til noen markedsføringslister med mindre du har samtykket til dette, og vil bare bli delt med tredjeparter der vi har utnevnt dem til å administrere spesifikke aspekter ved din kundebehandling.

Forskning

Vi kan bruke informasjonen du gir for å invitere deg til å delta i undersøkelser og fokusgrupper om våre produkter, annonsører og tjenester. Deltakelse er alltid frivillig, og svarene du gir er anonyme og aggregerte for å støtte vår lære og informere om endringer vi kan gjøre for å forbedre våre produkter og tjenester. Dine data vil ikke bli lagt til noen markedsføringslister med mindre du har samtykket til dette og ble informert på tidspunktet for innsamling og vil bare bli delt med tredjeparter der vi har utnevnt dem til å administrere forskningsaktivitet på våre vegne.

Noen ganger får vi betalt av kommersielle partnere for å utføre forskning på deres vegne. I denne situasjonen vil dataene vi deler med dem være anonyme, men vi kan dele dine personlige data med spesifikke kommersielle partnere der de ble navngitt på tidspunktet for fangst og der du godtok å dele dine personlige data med dem.

Direkte markedsføring

Vi kan bruke detaljene du deler med oss ​​til å sende deg tilbud og kampanjer via e -post, post, telefon eller SMS uansett hvor vi har legitime interessegrunner til å gjøre det og der du ikke har motsatt deg. Vi gir deg en måte å velge bort å motta markedsføringskampanjer både på tidspunktet for datafangst og hver gang vi kontakter deg deretter. Du kan også sende e -post [e-postbeskyttet] for å be om at informasjonen din blir undertrykt fra alle kampanjer. Vi vil ikke bruke dine personlige data i markedsføringsøyemed i det hele tatt hvis du har fortalt oss at du ikke skal gjøre det.

Legitim interesse

Vi kan behandle dine personopplysninger på grunnlag av en legitim interesse etter nøye vurdering av balansen mellom dine rettigheter og fordelen med formålet som vi har tenkt å bruke dine personopplysninger til. Disse legitime interessene kan omfatte: -

Når vi behandler data for disse formålene, vil vi sikre at vi alltid holder dine personlige datarettigheter høyt og tar hensyn til disse rettighetene. Finn ut mer om dine rettigheter og hvordan du kan utøve dem her..

Informasjonskapsler og hvordan vi bruker dem

“Informasjonskapsler” er små opplysninger som et nettsted sender til datamaskinens harddisk mens du ser på et nettsted. Vi bruker informasjonskapsler av flere årsaker:

Strengt nødvendige kaker - Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere og kan ikke slås av i systemene våre. De er vanligvis bare angitt som svar på handlinger utført av deg som utgjør en forespørsel om tjenester, for eksempel å angi personvernpreferanser, logge inn eller fylle ut skjemaer. Du kan angi at nettleseren din skal blokkere eller varsle deg om disse informasjonskapslene, men noen deler av nettstedet vil ikke fungere. Disse informasjonskapslene lagrer ikke personlig identifiserbar informasjon

Ytelse Cookies - Disse informasjonskapslene lar oss telle besøk og trafikkilder, slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til nettstedet vårt. De hjelper oss med å vite hvilke sider som er mest og minst populære og se hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet. All informasjon disse informasjonskapslene samler inn er samlet og derfor anonym. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vet vi ikke når du har besøkt nettstedet vårt, og vi kan ikke overvåke ytelsen.

funksjonelle Cookies - Disse informasjonskapslene gir nettstedet mulighet til å tilby forbedret funksjonalitet og personalisering. De kan angis av oss eller av tredjepartsleverandører hvis tjenester vi har lagt til på sidene våre. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kan det hende at noen eller alle disse tjenestene ikke fungerer som de skal.

Målretting av informasjonskapsler  - Disse informasjonskapslene kan settes gjennom nettstedet vårt av våre annonsepartnere. De kan brukes av disse selskapene til å bygge en profil av dine interesser og vise deg relevante annonser på andre nettsteder. De lagrer ikke personlig informasjon direkte, men er basert på en unik identifisering av nettleseren og internett -enheten. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du oppleve mindre målrettet annonsering.

Sosiale mediekaker  - Disse informasjonskapslene er satt av en rekke sosiale medietjenester som vi har lagt til på nettstedet, slik at du kan dele innholdet vårt med venner og nettverk. De er i stand til å spore nettleseren din på andre nettsteder og bygge opp en profil av dine interesser. Dette kan påvirke innholdet og meldingene du ser på andre nettsteder du besøker. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kan det hende at du ikke kan bruke eller se disse delingsverktøyene.

For mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler, vennligst les vår Regler cookie.

Analytics

RPGEE Media LTD -porteføljen av nettsteder bruker Google Analytics som den primære løsningen for å spore besøk på nettsteder, interaksjoner og hendelser. RPGEE Media LTD bruker analysedata for nettsteder for å forbedre måten vi leverer innhold og onlineopplevelser til besøkende.

For fullstendig informasjon om hvordan Google behandler dataene dine, gå til: https://support.google.com/analytics/topic/2919631?hl=en&ref_topic=1008008

online Advertising

Mange av RPGEE Media LTD -porteføljen av nettsteder viser reklame for brukerne. En viss mengde av denne annonseringen er skreddersydd for den enkelte bruker, som praksis kjent som "Online Behavioral Advertising" som bruker informasjonskapsler for å finne generell informasjon om sidene du besøker. Dette holder mange av våre nettsteder og tjenester du bruker gratis. Våre annonseringsleveringssystemer og partnere bruker den begrensede informasjonen som er tilgjengelig for det for å vise annonser til deg, som de mener er relevante. Den samler ikke inn personlig informasjon som navn, e -postadresse eller telefonnummer.

Fra tid til annen kan RPGEE Media LTD dele disse samlede dataene med våre annonsepartnere. Dette kan bety at når du er på andre nettsteder, blir du vist annonsering basert på din oppførsel på tvers av RPGEE Media LTD -titler, eller du kan bli vist annonsering basert på din oppførsel på andre nettsteder.

Atferdsretargeting er en annen form for online atferdsannonsering som gjør at vi og noen av våre annonsepartnere kan vise deg annonser basert på nettlesermønstre og interaksjoner med nettstedet borte fra nettstedene våre. For eksempel, hvis du har besøkt nettstedet til et bilforhandler, kan du begynne å se annonser fra det samme forhandlerstedet som viser spesialtilbud eller viser deg produktene du surfer på. Dette gjør det mulig for selskaper å annonsere for besøkende på nettstedet som forlater nettstedet uten å kjøpe.

Hvis du vil velge bort å motta adferdsannonsering på nettet, betyr det ikke at du ikke lenger vil motta reklame når du bruker nettstedene våre. Det betyr bare at annonsen du ser ikke blir tilpasset for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om atferdsmålretting på nettet og hvordan du velger bort det, kan du gå til www.youronlinechoices.com eller du kan også besøke http://www.networkadvertising.org/

Nettstedene våre bruker JavaScript for å oppdage bruk av annonseblokkerende utvidelser for nettlesere, vi lagrer ikke informasjon på brukernes enheter og behandler ikke personopplysninger.

Lenker til tredjeparts nettsteder

Når du klikker på annonser eller lenker på noen av nettstedene våre, forlater du dette nettstedet og går til et tredjeparts nettsted, som er utenfor vår kontroll. Når vi legger ut en annonse på et av nettstedene våre, betyr det ikke at vi godkjenner annonsørens produkt eller tjeneste. Vi godtar ikke ansvar for innhold, har ingen kontroll over og vår personvernerklæring gjelder ikke for disse selskapene, nettstedene eller innholdet, og hvis slike tredjeparts nettsteder samler inn personopplysninger, kan vi ikke kontrollere hvordan disse dataene behandles, lagres eller brukes. Vi anbefaler at du leser deres datainnsamlingserklæringer, som følger med enhver registrering og deres personvernpolicyer, før du sender inn dine personlige opplysninger

Bruker nettstedene våre fra utenfor Storbritannia

Vi bruker servere i EØS for å lagre data. Når du sender inn detaljene dine og i hvilket land du befinner deg, godtar du at dataene overføres til EØS og behandles i henhold til vilkårene i forordning (EU) 2016/679 (GDPR) inkludert implementerende databeskyttelseslovgivning i Storbritannia. Hvis du ikke er enig, må du ikke legge til dine personlige opplysninger på nettstedet. RPGEE Media LTD gir ingen garantier for at innholdet og materialet på nettstedet er passende eller tilgjengelig for bruk utenfor steder i Storbritannia. De som velger å få tilgang til nettstedet eller bruke tjenestene fra andre steder, gjør det på eget initiativ og på egen risiko, og er ansvarlige for overholdelse av lokale lover, hvis og i den grad det er aktuelt.

Hvordan vi holder dine personlige data sikre

RPGEE Media LTDs sikkerhetspolicyer, regler og tekniske tiltak er implementert for å beskytte dine personlige opplysninger mot uautorisert eller feil bruk og mot utilsiktet tap.

Alle våre ansatte og databehandlere som har tilgang til og er assosiert med behandlingen av dine personopplysninger er juridisk forpliktet til å respektere konfidensialiteten til dataene dine og er bundet av en kontrakt for å gjøre det.

Vær oppmerksom på at noen av nettstedene våre tilbyr fora og kommentarfasiliteter der du kan legge ut informasjon. Når du gjør det, vær oppmerksom på at andre besøkende kan samle inn all informasjon du offentliggjør.

Vi har satt i gang prosedyrer for å håndtere eventuelle mistenkte personopplysninger, og vil varsle deg og enhver gjeldende regulator for brudd der vi er lovlig pålagt å gjøre det.

Hvem vi deler dine personlige data med

RPGEE Media LTD har inngått partnerskap med en rekke nøye utvalgte selskaper som vi deler data med for å utføre aktivitetene beskrevet i delen Hvordan vi bruker dataene dine. Nedenfor er en ikke-uttømmende liste over våre viktigste partnere:

Oppfyllelsespartnere:

Selligent, Salesforce, Convertr, Adestra, ABS, Paypal, Esco, ATL Fulfillment, IMS, Paragon-CC, First Mailing, GB Mailing, Abstrakt Mailing, PCP, Wyndeham Group, William Gibbons, WHSmith, Apple, Kindle, Pixelmags, Zinio, ZenDesk, OneTrust, Syrensis, Audit Bureau of Circulations, Gardners, Corney & Barrow, Swig, Liberty Wines, Lea & Sandeman, Private Cellar, Haynes Hanson & Clark, Tanners, Yapp, Handford, Encore Billetter

Markedsføringspartnere:

Aditus, Marketing Town, Demographix, Kado, Shopify, The Education Company, Qubit, Facebook, Twitter, Deciphr, Jellyfish, iSubscribe, Groupon, Tesco, ADLP, Gardners Books, Leadire, Custom Intelligence, Internal Results, Martech, Overmatter, Technology Advice , Whinmoor, Cap Automotive, Jato Dynamics Limited, Focus Vision, HPI, Borderless Access, GMI/ Lightspeed, Research Now/ SSI, Popjam, Bolinda Digital Ltd, RSVP, Feefo, Google

Annonseringsteknologipartnere:

Permutive, Quantcast, Sourcepoint, Crazy Egg, Disqus, Feedbackify, Trustpilot, Skimlinks, Monetizer101, Google, MOAT, Lolagrove, Dealtrak, Taboola, Pubmatic, Amazon, OpenX, Pangea Alliance, AdYouLike Ltd, Pulsepoint, Freewheel SSP, Index Exchange Inc, InSkin, Teads, Xaxis, Digiteka

Bilkjøpspartnere:

Alphera, Barclays, Blue Motor Finance, Close, Mallard, Marsh, MoneyBarn, Motonovo, Moneyway, DealTrak, TrustPilot, TheCarBuyingGroup, Warranty Wise, Local Delivery Companies

Revisjon og bekreftelse:

Vi kan dele dine personopplysninger med revisjonsorganisasjonen ABC (Audit Bureau of Circulations Ltd). Dette er bare slik at ABC kan verifisere samlet statistikk om sirkulasjon og bruk av våre produkter eller gjennomgå våre retningslinjer, prosesser og prosedyrer for overholdelse av relevante standarder. For å lære mer, se ABCs personvernerklæring her..

Vi kan også måtte dele dine personopplysninger med tredjeparter som vi kan velge å selge, overføre eller slå sammen deler av virksomheten vår eller eiendelene våre. Alternativt kan vi søke å kjøpe andre virksomheter eller slå oss sammen med dem. Hvis det skjer en endring i virksomheten vår, kan de nye eierne bruke personopplysningene dine på samme måte som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvor lenge vi beholder dine personlige data

Vi vil bare lagre dine personlige opplysninger på systemene våre så lenge det er nødvendig for å gi deg produktene og/eller tjenestene du har bedt om.

Når du registrerer deg for å motta e-postmarkedsføring fra oss, beholder vi e-postadressen din etter at du har meldt deg ut av å motta e-post for å sikre at vi fortsetter å respektere og respektere forespørselen. For å melde deg av markedsførings -e -postmeldinger når som helst, klikker du på avmeldingslenken nederst i markedsførings -e -posten og oppdaterer kontoinnstillingene dine. Du kan også kontakt oss å informere oss hvis du ikke ønsker å motta markedsføringsmateriell fra oss.

Under noen omstendigheter kan du be oss om å slette dataene dine: se 'Dine rettigheter' nedenfor for ytterligere informasjon.

I noen tilfeller kan vi anonymisere personopplysningene dine (slik at de ikke lenger kan knyttes til deg) for forskning eller statistiske formål. I så fall kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten ytterligere varsel til deg.

Personopplysninger - Dine rettigheter

I henhold til GDPR inkludert implementerende databeskyttelseslovgivning i Storbritannia har du rettighetene vist nedenfor:-

Tilgangsrett

Du kan når som helst be om tilgang til personopplysningene vi har om deg (du har kanskje hørt om at denne retten blir beskrevet som en "Forespørsel om adgangstillatelse").

Vær oppmerksom på at denne retten gir deg rett til å motta en kopi av personopplysningene vi har om deg, slik at du kan kontrollere at de er riktige og for å sikre at vi behandler disse personopplysningene lovlig. Det er ikke en rettighet som lar deg be om personopplysninger om andre mennesker, eller en rett til å be om spesifikke dokumenter fra oss som ikke gjelder dine personopplysninger.

Du kan når som helst utøve denne retten ved å skrive til oss ved hjelp av kontaktinformasjon angitt her og forteller oss at du sender en forespørsel om tilgang til emne. Du trenger ikke å fylle ut et bestemt skjema for å komme med denne typen forespørsler.

Din rett til rettelse og sletting

Du kan når som helst be om at vi korrigerer personopplysninger vi har om deg som du mener er feil eller unøyaktige. Du kan også be oss om å slette personopplysninger hvis du ikke tror at vi trenger å beholde dem (du har kanskje hørt om denne retten beskrevet som "retten til å bli glemt").

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte alle nye dataene du gir oss og kan ta våre egne skritt for å kontrollere at de nye dataene du har gitt oss er riktige. Videre er vi ikke alltid forpliktet til å slette personopplysninger når vi blir bedt om det; hvis vi av en eller annen grunn mener at vi har en god juridisk grunn til å fortsette behandlingen av personopplysninger som du ber oss om å slette, vil vi fortelle deg hva den grunnen er på det tidspunktet vi svarer på forespørselen din.

Du kan når som helst utøve denne retten ved å skrive til oss ved hjelp av kontaktinformasjon angitt her og fortelle oss at du ber om å få dine personopplysninger rettet eller slettet, og på hvilket grunnlag du fremsetter forespørselen. Hvis du vil at vi skal erstatte unøyaktige data med nye data, bør du fortelle oss hva de nye dataene er. Du trenger ikke å fylle ut et bestemt skjema for å komme med denne typen forespørsler.

Din rett til å begrense behandlingen

Der vi behandler personopplysningene dine på grunnlag av en legitim interesse (se Hvordan vi bruker dataene dinedelen av denne politikken som forklarer hvorfor vi bruker dine personopplysninger) har du rett til å be oss om å slutte å behandle dem på den måten hvis du føler at det å fortsette med det påvirker dine grunnleggende rettigheter og friheter eller hvis du føler at disse legitime interessene er ikke gyldige.

Du kan også be oss om å slutte å behandle personopplysningene dine (a) hvis du bestrider nøyaktigheten av disse personopplysningene og vil at vi skal bekrefte at dataene er korrekte; (b) der det er fastslått at vår bruk av dataene er ulovlig, men du ikke vil at vi skal slette dem; (c) hvor vi ikke lenger trenger å behandle personopplysningene dine (og ellers ville avhende dem), men du ønsker at vi skal fortsette å lagre dem for å gjøre det mulig for deg å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav.

Vær oppmerksom på at hvis vi av en eller annen grunn mener at vi har en god juridisk grunn til å fortsette behandlingen av personopplysninger som du ber oss om å stoppe behandlingen, vil vi fortelle deg hva den grunnen er, enten på det tidspunktet vi først svarer på forespørselen din eller etter vi har hatt muligheten til å vurdere og undersøke det.

Du kan når som helst utøve denne retten ved å skrive til oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er angitt her. og fortelle oss at du ber om at vi slutter å behandle det relevante aspektet av personopplysningene dine og beskriver hvilke av de ovennevnte betingelsene du mener er relevante for den forespørselen. Du trenger ikke å fylle ut et bestemt skjema for å komme med denne typen forespørsler.

Din rett til bærbarhet

Hvor du ønsker å overføre visse personopplysninger som vi har om deg, som behandles på automatisert måte, til en tredjepart, kan du skrive til oss og be oss om å gi dem til deg i et vanlig maskinlesbart format.

På grunn av den typen arbeid vi utfører og systemene vi bruker, ser vi ikke for oss at denne retten er spesielt relevant for de fleste individer som vi samhandler med. Imidlertid, hvis du ønsker å overføre dataene fra oss til en tredjepart, vurderer vi gjerne slike forespørsler.

Din rett til å slutte å motta kommunikasjon

For detaljer om dine rettigheter til å be oss slutte å sende deg ulike typer kommunikasjon, kontakt oss.

Din rett til å protestere mot automatisert beslutningstaking og profilering

Du har rett til å bli informert om eksistensen av automatisert beslutningstaking og profilering av dine personopplysninger, og der det er hensiktsmessig, få meningsfull informasjon om logikken som er involvert, samt betydningen og de påtenkte konsekvensene av slik behandling som påvirker du.

Utøve dine rettigheter

Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene eller bare ønsker å finne ut hvilken informasjon vi har om deg, må du sende inn en forespørsel skriftlig til [e-postbeskyttet] eller et brev til The Privacy Team, RPGEE Media LTD, Unit 25129, PO Box 6945, London, W1A 6U.

Du kan hjelpe oss med å behandle forespørselen din raskt ved å gi oss informasjon som kan hjelpe oss med å identifisere poster vi har om deg. For eksempel ditt navn, adresse, e -postadresse, telefonnummer, abonnent -ID eller for informasjon som samles inn via informasjonskapsler, IP -adressen til enheten du har brukt.

Kontakt vårt personvernteam

Hvis du har en forespørsel eller bekymring angående innholdet i personvernerklæringen vår eller vår håndtering og bruk av dataene dine, kan du sende en e -post til personvernteamet på [e-postbeskyttet] eller send et brev til The Privacy Team, RPGEE Media LTD, Unit 25129, PO Box 6945, London, W1A 6U. Hvis du ikke er fornøyd med vårt svar på din forespørsel eller bekymring, kan du kontakte informasjonskommissæren via deres nettsted

Hvis vi bestemmer oss for å endre vår personvernerklæring, legger vi ut disse endringene på denne siden slik at du alltid er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter vi avslører den.

[/ Et_pb_text] [/ et_pb_column] [/ et_pb_row] [/ et_pb_section]